Aanbod

Meer Dan Genoeg Tijd, Energie en Plezier in je bedrijf en je leven

Leren wat jouw triggers om steeds maar door te blijven gaan en te weinig tijd te nemen om ook eens even stil te staan?

Wel succes en plezier in je business en niet in je persoonlijk leven? Leer wat jouw triggers en excuses om dit nu nog niet te kunnen veranderen zijn en hoe leuk, inspirerend en gemakkelijk het kan zijn om dit op een speelse manier aan te pakken en te overwinnen.

Wil jij je ‘inner game’ winnen en je innerlijke hulpbronnen voor je laten werken zodat je zowel in je bedrijf als thuis succesvol, ontspannen en jezelf kunt zijn, zonder concessies aan het een of het ander te moeten doen?

Neem contact met me op voor een GRATIS en vrijblijvend planningsgesprek ‘Creëer meer Tijd en Energie om te slagen in je bedrijf EN je leven’ (waarde: € 199)

Omgaan met lastige klanten en persoonlijke relaties
Ben je hoogsensitief en wordt je vaker gemakkelijk getriggerd door klanten, business partners of persoonlijke relaties? Kost je dat bakken energie en wil je dat niet meer? Leer je dan bewust te worden van de rol die hoogsensitiviteit in je bedrijf, leven en relaties speelt en leer op een speelse manier triggers te verminderen of uit te zetten, in je kracht te blijven en gevoelens van onmacht om te zetten in  zelfacceptatie, eigen regie en kracht.

Neem contact met me op voor een GRATIS en vrijblijvend planningsgesprek ‘Creëer Ontspannen en leuke zakelijke en persoonlijke relaties’ (waarde: € 199)

Je loopt vast in je zakelijke groei en/of persoonlijk leven
Wil je je bedrijf en/of je leven naar het volgende level tillen en weet je precies wat je zou ‘moeten’ doen en krijg je het ondanks hard werken, gefocust zijn niet voor elkaar omdat je steeds tegen dezelfde innerlijke blokkade aanloopt? Grote kans dat je tegen een klein t-trauma aanloopt, waarvan je dacht dat het niet zo belangrijk was en blijkt die diepe oude pijn toch nog niet verwerkt te zijn.
Wil je leren om weer ontspannen en met kalmte met je hoofd en hart verbonden te zijn en jezelf die steun geven die je altijd nodig had en ook verdient?

Neem contact met me op voor een GRATIS en vrijblijvend transformatieplanningsgesprek ‘Creëer een doorbraak in business en persoonlijk leven’ (waarde: € 199)