Aanbod Particulier

Wat is coaching?

Bij coaching wordt optimaal gebruik gemaakt van de kennis en vaardigheden die je al hebt. Jij bent de professional in jouw leven en jij weet wat je nodig hebt. Je bent tot de conclusie gekomen dat je tijdelijk steun nodig hebt en dat je een persoonlijke groeibehoefte hebt. Bij coaching ga je op basis van wederzijds vertrouwen een gelijkwaardige relatie aan. Coaching wordt daarmee een samenwerking tussen 2 professionals, jij en je coach. Bij coaching draait het om samenwerken, samen leren en samen ontdekken. Wederzijds vertrouwen is de basis. Coaching werkt met best practices, maar stelt jouw uniekheid centraal. Coaching kijkt vooral naar je mogelijkheden en niet naar je beperkingen.

Voor wie?

Voor gedreven en gevoelige mensen die zichzelf en de relatie met hun omgeving beter willen leren kennen. Die al over veel kennis en vaardigheden beschikken, maar in de huidige situatie nog net iets te kort komen om hun droom neer te zetten. Voor mensen die bereid zijn om te stoppen met piekeren, ervoor openstaan nieuwe innerlijke houding te ontwikkelen en die de ‘Exciting’ stap willen zetten om hier en nu hun droom te leven.

Nieuwsgierig geworden? Bel ( 06 – 54 346 397) of mail me. Of lees meer over Effectief grenzen leren stellen en Exciting Moves.