Referenties

J.A., Directeur Metaalbewerkingsbedrijf

Mieke weet snel vertrouwen te winnen, mensen te inspireren en te motiveren. Ze verstaat de kunst om je uit te dagen om tot de kern van het probleem door te dringen, ook al liggen die problemen al wat verder in het verleden. Mieke creëert ruimte en rust. Ze helpt om overzicht en nieuwe inzichten te krijgen, wat leidt tot een betere prioritering van wat werkelijk belangrijk is. Hierdoor was ik in staat om snel mijn innerlijke rust weer terug te vinden. Daarna was het doorvoeren van de gewenste veranderingen een fluitje van een cent.

Marga V., organisatie-adviseur                                                                                                                  

Ik heb Mieke leren kennen als een zeer betrokken en inspirerende vrouw. Ze kan snel je vertrouwen winnen waardoor ze in staat is jouw coachingsvraag eenvoudig en deskundig te analyseren. Haar advies is gemakkelijk op te volgen en tijdens het begeleidingstraject komt ze na wat ze toezegt. Mieke is een vrouw waarop je kunt bouwen en vertrouwen!

Nedalpac BV, Frans Hagens                                                                                                                      

Mieke heeft een unieke manier van coachen, met als doel om mensen te triggeren en leren om out of the box the denken. Ze houdt je een spiegel voor en confronteert je met zowel je kwaliteiten als beperkingen. Soms is dit heel intens, maar altijd in een omgeving van vertrouwen. Hierdoor krijgen medewerkers inzicht in hun eigen handelen en gebruikte lichaamstaal. Door oefeningen en huiswerkopdrachten reikt zij tools aan, die medewerkers direct kunnen inzetten en/of gebruiken in hun werkomgeving met als resultaat een betere samenwerking en communicatie. Dit is onze ervaring en met gepaste trots kunnen/willen wij Mieke als coach/trainer van harte bij iedereen aanbevelen.

Ellen Verbugt                                                                                                                                   

Ik heb in 6 coachingsessies meer geleerd dan ik ooit voor mogelijk had gehouden. Het leek wel informatie voor een half jaar.

Anoniem                                                                                                                                        

Mieke begeleidt succesvol een cliënt in zijn manier van communiceren wat direct resultaat heeft op zijn werkplek. Hij is aan het leren hoe hij zowel met lichamelijke oefeningen als met beter communiceren overtollige spanning in zichzelf kan reguleren, zodat het op het werk niet meer tot uitbarsting komt. Deze cliënt heeft angstaanvallen, moeite om mensen te vertrouwen en communiceerde slecht afgestemd op de situatie.  Middels de coaching door Mieke heeft hij inzicht gekregen in zijn eigen communicatiepatroon. Hij is nu aan het oefenen om het anders te doen en zich nieuwe communicatievaardigheden eigen te maken. Cliënt is blij en aangenaam verrast dat hij zijn eigen situatie zo gemakkelijk en eenvoudig kan veranderen door tijdig zijn behoeften uit te spreken en voor hem belangrijke thema’s bespreekbaar te maken.