Over mij

Wie ben ik
Ik ben een 56-jarige hoogsensitieve vrouw die overbeschermt is opgegroeid en zich jarenlang van binnen een mislukkeling voelde omdat ze de diepe emotionele pijn van haar moeder niet kon helen. Ik probeerde mijn moeder blij te maken en haar liefde te verdienen door hard te werken en altijd mijn best te doen. Ik werkte als verpleegkundige, HR Manager, Recruiter en zelfstandig coach, wat maakte dat ik me van buiten succesvol, maar van binnen nep voelde.

Tot de dag dat ik besloot dat ik mijn moeder niet kon genezen, maar wel mezelf. Dit leidde me naar een intense zoektocht om mijn hoofd en hart te verbinden en bracht me op het pad van lichaamswerk en de betekenis van beweging. Ik volgde de basisopleiding lichaamsgeoriënteerde psychotherapie, vele 5 ritmes danscursussen en de 3-jarige opleiding Zuiver waarnemen tot energetisch therapeut en de traumahealingopleiding Somatic Experiencing tot Somatic Experiencing Practioner®. Hierdoor heb ik na veel zoeken mijn weg in het leven en het plezier weer teruggevonden.

Ik wil je graag ontmoeten en je op een diepere laag leren kennen. Samen gaan we jouw passies, dromen en verlangens op het gebied van bedrijf en je leven verder ontdekken en naar buiten laten komen. Zo kun je met plezier en succes je bedrijf en je leven runnen.

Nieuwsgierig?
Bel, app of mail me op 06-54346397 om een gratis kennismakingsgesprek in te plannen.