Walk your talk

Walk your talk

Walk your talk

Zet goede voornemens meteen om in actie
Vind je het ook zo lekker net als ik? Een nieuw jaar een nieuw begin.
Voor mij is er niets zo heerlijk als een nieuwe start, dan ligt alles nog open en dan is alles mogelijk. Bij ieder nieuw begin hoort ook keuzes maken. Ben ik tevreden? Ga ik door op de oude voet? Of zijn er inmiddels toch weer wat gewoontes aan een opfrisbeurt toe?

Voor mij is het afgelopen jaar erin geslopen dat ik ’s morgens wat langer in bed bleef liggen en ’s avonds met werken door bleef gaan. Hoeft op zich geen probleem te zijn. Maar niet zo’n goed idee als je net als ik eigenlijk een ochtendmens bent.
En ja, op dit moment walk ik mijn talk. Ik heb met mezelf afgesproken dat ik 30 dagen lang om 6.00 uur ’s morgens opsta. Het bevalt me prima. Uitgebreid de tijd om ’s morgens eerst mijn oefeningen te doen, een wandeling te maken, wat te schrijven, een tekening te maken en dan heb ik om 8.30 uur nog steeds alle tijd om aan het werk te gaan. Niets meer dat ik nog in mijn agenda moet proppen of er ergens tussen moet wringen. Wat een kleine verandering in gewoontes niet al kan doen. Voor mij een kleine opoffering en het brengt me heel veel rust.

Heb jij ook een goed voornemen dat je meteen hebt omgezet in actie, waar je trots op bent en dat je wilt delen? Laat het me dan weten. Lukt het je niet om je oude gewoontes te doorbreken, dan kan ik je ook van dienst zijn door jou te leren hoe je door een andere manier van communiceren met jezelf een doorbraak kunt creëren.


Recent Posts:

Leave a Comment

Post